Timp liber / Activități în aer liber

Veste de răcire a corpului, bandane și multe altele

În 2019, vremea insuportabilă a creat valuri de căldură în toată Europa, înregistrându-se recorduri de temperatură în multe țări din UE. De fapt, una dintre cele mai înalte temperaturi înregistrate a fost de 40 ° C, care poate fi considerată de fapt „obișnuit” în țările asiatice, dar conform standardelor UE, este într-adevăr foarte cald.

La începutul anului 2020, Sydney a prezentat o temperatură arzătoare de 48,9 ° C, în timp ce în 2019, Australia a înregistrat una dintre cele mai fierbinți temperaturi care au lovit vreodată națiunea.

Cel mai important lucru este faptul că încălzirea globală va crește în viitorul apropiat și este important să vă pregătiți pentru climatul cald care va veni în anii următori. Nu numai asta, ci depinde de tine să te îngrijești pe tine și pe cei dragi, făcând tot posibilul pentru a combate căldura în timp ce te angajezi în activitățile tale preferate în aer liber.

Tehnologia INUTEQ vă oferă o gamă largă de manșoane de răcire , bandane de răcire și veste de răcire a corpului inovatoare.

Manșoanele de răcire sunt o altă modalitate excelentă de a combate căldura în timpul verii. Efectul de răcire generat de Bodycool Sleeves de la INUTEQ este perfect pentru cei care nu pot sta liniștiți în timpul verii și adoră campingul, antrenamentul, practicarea sportului și o varietate de alte activități în aer liber care ard calorii cu sutele!

Dispunând de țesătură INUTEQ-QCK®, care este foarte puternică, moale, flexibilă și ușoară, manșonul de răcire nu numai că are proprietăți excelente de absorbție a transpirației, dar oferă și o protecție UV adecvată, făcându-l perfect pentru a rămâne rece și a vă proteja pielea în timp ce conduceți, mergeți cu bicicleta, pescuit, golf – sau orice altceva, cu adevărat, pe care vă place să-l faceți în aer liber în sezonul estival.

Poate că aveți nevoie de umbră suplimentară și protecție împotriva soarelui și doriți să purtați o pălărie în locul unei bandane? Șapca de răcire prin evaporare Headcool Power este o pălărie de răcire foarte ușoară și simplu de activat, care oferă un efect de răcire utilizând principiul natural al evaporării. Pur și simplu înmuiați în apă obișnuită timp de până la 2 minute, stoarceți excesul de apă și bucurați-vă de un efect de răcire plăcut timp de până la 8 ore, unde vă bucurați și de o relaxare de răcire cu până la 15 ° C față de temperatura mediului ambiant.

Stai ferit de căldură!

În timp ce majoritatea oamenilor consideră că valurile de căldură și vremea extrem de caldă sunt destul de incomode, anumite persoane prezintă de fapt un risc mult mai mare de a se îmbolnăvi din cauza căldurii excesive sau, mai grav, de a suferi de insolație. De exemplu, persoanele care sunt:

  • Obeze și / sau supraponderale
  • Nu sunt obișnuite cu temperaturi relativ ridicate de vară, cum ar fi turiștii sau vizitatorii
  • Izolate social
  • Suferă de anumite afecțiuni cronice de sănătate, cum ar fi diabetul, bolile respiratorii sau bolile vasculare
  • Bebeluși, copii mici și vârstnici cu vârsta de peste 70 de ani
  • Implicat în activități viguroase în aer liber în zone slab ventilate sau direct sub soare

Chiar dacă nu faceți parte din niciuna dintre categoriile de mai sus, nu poate fi suficient de subliniat cât de important este să vă mențineți bunăstarea dvs. și a celor dragi în timpul verilor deosebit de fierbinți din țările UE.

De ce să riști? Vremea caldă nu discriminează și oricât de mult te-ai putea bucura de activitățile tale preferate în aer liber la soare, lucrurile pot lua cu ușurință o întorsătură negativă.

Colecția tehnologiei inovatoare INUTEQ, de șepci de răcire, veste de răcire, manșoane de răcire și multe altele vă oferă ceea ce aveți nevoie. Rămâi în siguranță și rămâi rece în aer liber!