La locul de muncă / Industrial

Pentru bărbați și femei „la locul de muncă”, orice fel de muncă, nu este doar o provocare fizică, ci necesită și măsuri inteligente și pricepute, deoarece chiar și cei mai apți dintre lucrători vor simți impactul vremii calde cu niveluri de umiditate destul de ridicate.

Sports

Problemele de sănătate cauzate de căldură prezintă un risc grav cu care se confruntă sportivii nu numai în timpul competiției, ci și acele sesiuni de antrenament istovitoare și extrem de exigente. Odată cu valurile de căldură care se instalează continuu pe diferite continente, a devenit acum extrem de important ca sportivii și echipele sportive să facă tot posibilul pentru a-și menține jucătorii într-o stare rece.

Motociclism

Chiar dacă condusul motocicletei poate fi foarte interesant și aventuros în sezonul de iarnă, practic toți motocicliștii așteaptă cu nerăbdare acele plimbări lungi și calde de vară cu anturajul lor – cu soarele bătând asupra lor, călătorind pe drumuri uscate și deschise de dimineață până la apus.

Timp liber / Recreere în aer liber

Vara este anotimpul prielnic în care se poate petrece timp în aer liber: picnicuri, grătare, drumeții, ciclism cu motor; ciclism montan, călărie, plimbare pe plajă – lista este practic interminabilă. Dar faci tot ce poți pentru a te răcori în aer liber? A te răcori vara a devenit deosebit de important acum, deoarece încălzirea globală a făcut ca verile să se simtă și mai fierbinți. Riscul de epuizare din pricina căldurii și chiar de insolație este mai mare ca niciodată.

Militar

Stresul termic poate afecta toate ramurile armatei – provocând răniri grave celor care ne servesc. Rapoartele recente despre statisticile militare asupra stresului termic aruncă o lumină asupra acestei probleme majore care ar putea modela politica și, în cele din urmă, poate salva vieți.

Sănătate

Țările din întreaga lume au fost puternic afectate ca urmare a schimbărilor meteorologice și a încălzirii globale. Anul acesta nu va fi diferit – de fapt, dacă se va întâmpla ceva, probabil va continua ca atmosfera să devină mai caldă și mai umedă cu fiecare an care trece pe măsură ce ghețarii continuă să se topească.