Tehnologie Dry

INUTEQ-DRY® este o tehnologie revoluționară de răcire prin evaporare. Am creat sistemul nostru unic de răcire pentru medii în care acest lucru este dorit, dar resursele sunt limitate.

Tehnologie H20

Tehnologia INUTEQ-H2O® oferă cel mai înalt standard în răcirea prin evaporare la un cost redus. Produsele noastre INUTEQ-H2O® sunt activate prin îmbibarea în apă timp de 2 minute. După ce excesul de apă este stors ușor, acestea sunt gata de purtat.

Tehnologie PVA

Tehnologia de răcire prin evaporare INUTEQ-PVA® ​​este formată dintr-o țesătură cu alcool polivinilic foarte absorbant. Produsele INUTEQ-PVA® ​​sunt activate prin înmuiere în apă timp de un minut. După stoarcerea excesului de apă, acestea sunt gata de utilizare.

Tehnologie PAC

INUTEQ-PAC® este o tehnologie cu performanță revoluționară. Oferim acest biomaterial de schimbare a fazei (PCM) pentru 5 temperaturi diferite: 6,5°C / 44°F, 15°C / 59°F, 21°C / 70°F, 24°C / 75°F and 29°C / 84°F.

Tehnologie QCK

Efectul de răcire generat de aceste produse nu este tratat chimic, ci provine din tehnologia specială din țesătura pentru răcire INUTEQ-QCK®.