Militar

Veste de răcire pentru militari – Ajutorul militarilor ne protejează pe toți

În afară de situațiile cu luptătorii pe câmpul de luptă și alte amenințări grave la adresa securității naționale, militarii și femeile trebuie să facă față și unei alte amenințări care se poate dovedi adesea la fel de gravă: căldura.

De fapt, în ultimii doi ani sau mai mulți, numeroși militari au căzut victime ale loviturilor de căldură, în timp ce forțele militare din întreaga lume se luptă cu creșterea temperaturii.
Chiar dacă oamenii din serviciul militar sunt crescuți pentru a face față celor mai dificile și mai provocatoare circumstanțe, dincolo de o anumită limită, corpul uman nu poate suporta stresul expunerii persistente la temperaturi ridicate și umiditate.
Din păcate, destul de mulți membri ai serviciului au murit ca urmare a expunerii la căldură, atât în ​​timpul antrenamentului, cât și în timpul deplasării. Creșterea temperaturilor reprezintă o amenințare pentru personalul militar de pretutindeni, nu doar acasă, ci și în străinătate. Dar nu trebuie să fie.

Chiar dacă forțele militare din întreaga lume recunosc riscurile asociate schimbărilor climatice, ele insistă totuși să instruiască personalul, indiferent cât de dificile ar putea fi condițiile meteorologice. În timp ce mulți s-au străduit să găsească o strategie cuprinzătoare și durabilă, mulți nu au reușit să-și protejeze forțele în condițiile sufocante.

Aici intervine gama de tehnologii de răcire a corpului INUTEQ – tehnologii care au fost folosite cândva doar de atleți, sportivi, concurenți olimpici și muncitori în construcții, de exemplu, acum câțiva ani – acum intră în atenția multor forțe militare din întreaga lume. Și cu un motiv întemeiat.

Ceea ce diferențiază linia noastră unică de veste de răcire este că, pur și simplu, nu există nimic altceva pe piață care să fie la fel de eficient, practic și economic.

Protecție împotriva valurilor de căldură cu vestele de răcire pentru soldați

Comandanții militari și ofițerii superiori ar trebui să acorde o atenție imediată amenințărilor reprezentate de temperaturile extreme. Chiar dacă moartea apare în „scenarii grave”, există multe moduri în care performanța personalului dvs. militar poate fi afectată negativ din cauza temperaturilor extrem de calde și umede:

 • Epuizare prematură
 • Dificultate în a merge până la capăt
 • Probleme la luarea deciziilor corecte în circumstanțe dificile
 • Pierderea poftei de mâncare
 • Oboseală prelungită și deshidratare
 • Și altele

Toți factorii de mai sus pot afecta grav modul în care militarii iau decizii, în special atunci când sunt plasați în străinătate, unde condițiile meteorologice pot fi foarte imprevizibile în timpul verii.

NUTEQ-PAC® Phase Change Material (PCM) CoolOver este o soluție de răcire unică, care este fabricată din biomaterial (PCM) care poate fi purtat sub îmbrăcăminte, soldații și oamenii care servesc patria se pot bucura de o temperatură constantă confortabilă, de ex. 21 ° C timp de până la 3 ore, fără riscuri cum ar fi deteriorarea țesuturilor, degerături sau alte disconforturi generale. Biomaterialul PCM este prezentat pentru 5 temperaturi diferite: 6,5 ° C, 15 ° C (temperaturi scăzute utilizate în principal ca răcire pre-post pentru sportivi), 21 ° C, 24 ° C și 29 ° C.

Tehnologia noastră inovatoare de schimbare de fază oferă o căldură latentă ridicată – aceasta este ideală pentru utilizare în aplicații specifice de gestionare termică. Oferim singurele veste de răcire PCM certificate 100% USDA și înregistrate REACH de pe piață, oferind lucrătorilor din domeniul sănătății nu numai temperaturi răcoroase ale corpului pentru a vă ajuta să vă concentrați mai mult și să rămâneți productivi, ci și alte avantaje notabile:

 • Stabilitate pe termen lung
 • Manevrare mai sigură
 • Siguranță îmbunătățită împotriva incendierii
 • Capacități mari de căldură latentă

Activarea PCM CoolOver este simplă – Puneți vesta într-un frigider, congelator sau apă cu gheață. Alternativ, o puteți păstra la o temperatură cu 3 ° C mai scăzută decât temperatura PCM până când devine complet solidă.

Gata de utilizare – Purtați vesta de răcire direct deasupra articolului de îmbrăcăminte funcțional sau sub îmbrăcăminte.

Bucurați-vă de răcire instantanee și constantă – Puneți-vă îmbrăcămintea și bucurați-vă de un efect de răcire constant la temperatura dorită, de ex. 21 ° C, timp de până la 3 ore sau mai mult.

Vesta de răcire prin evaporare INUTEQ-DRY® folosește o tehnologie revoluționară de răcire a corpului, care poate menține personalul militar rece și confortabil, făcându-i mai productivi și mai eficienți, pe și în afara câmpului de luptă.

Vestele noastre unice de răcire pentru soldați au fost proiectate special având în vedere mediile în care răcirea este foarte solicitată, dar resursele sunt fie rare, fie foarte limitate. Soluția de răcire uscată folosește nu mai mult de 600 ml de apă pentru maximum 1-3 zile de răcire. Este necesară o activare simplă o singură dată, umplând vesta de răcire prin evaporare cu apă obișnuită de la robinet și astfel bucurându-se de un efect de răcire imediat și durabil.

Tehnologia unică INUTEQ-DRY® oferă o soluție de răcire a corpului foarte durabilă pentru militarii și femeile care trebuie să își desfășoare activitatea în căldură la un moment dat. Vestele noastre de răcire anti-bacteriene și ce pot fi spălate la mașină pentru militari sunt 100% uscate. Protejați-vă personalul militar la temperaturi de până la 40 ° C, cu niveluri de umiditate scăzute-medii. Cu cât este mai aerisit, cu atât vestele noastre de răcire prin evaporare pentru soldați lucrează mai bine.

În timp ce militarii dvs. sunt la datorie, activarea vestei de răcire este foarte simplă și clară:

 • Umpleți vesta cu apă obișnuită de la robinet
 • Distribuiți uniform apa strângând-o și stoarceți ușor apa rămasă
 • Bucurați-vă de un efect de răcire imediat care poate dura până la 3 zile, în funcție de temperatura mediului ambiant, nivelul de umiditate și viteza vântului

Militarii de pretutindeni nu numai că ar trebui să fie conștienți de riscurile inerente care decurg din ore lungi în care aceștia își desfășoară activitățile, ci și să ia măsuri proactive pentru a asigura bunăstarea personalului și nivelurile de productivitate.

Începeți-vă călătoria aici cu INUTEQ!