Sănătate

Veste de răcire pentru lucrătorii din domeniul sănătății – Mențineți bunăstarea și performanța

Țările din întreaga lume au fost puternic afectate ca urmare a schimbărilor meteorologice și a încălzirii globale. Anul acesta nu va fi diferit – de fapt, dacă se va întâmpla ceva, probabil va continua ca atmosfera să devină mai caldă și mai umedă cu fiecare an care trece pe măsură ce ghețarii continuă să se topească.

Industria medicală este una în care nu există pauze, iar angajații sunt rareori văzuți luând „zile libere” sau plecând în vacanță. Salutăm acești eroi care și-au pus propria bunăstare în linie pentru a servi altora bunăstare și sănătate.

Este o obligație pe care o aveți să vă ajutați angajații din domeniul sănătății să se răcească în această căldură insuportabilă, însoțită de niveluri de umiditate destul de ridicate. Și, deși măsurile de precauție zilnice, cum ar fi îmbrăcămintea potrivită și păstrarea unei hidratări corespunzătoare, par să funcționeze pentru un moment, dar doar atât pot face.

În multe spitale, nu doar în Olanda, ci și în Asia, Europa și Orientul Mijlociu, sunt acum utilizate pe scară largă veste de răcire pentru lucrătorii din domeniul sănătății. În timp ce medicii, asistenții medicali și profesioniștii din domeniul sănătății lucrează continuu la terapie intensivă pentru a ajuta la tratarea pacienților cu coronavirus, este necesară o soluție practică și extrem de eficientă pentru a-i ajuta să rămână într-o stare confortabilă de rece timp de câteva ore.

Acest lucru este important, deoarece cu o temperatură corporală bine întreținută și cu mult mai puțină transpirație, profesioniștii din domeniul sănătății de toate calibrele pot rămâne concentrați în timpul acestor situații solicitante și chiar se pot recupera mai repede între schimburi.

Cheia performanței constante în industria asistenței medicale este concentrarea, menținerea calmului și luarea deciziilor corecte – care pot fi ușor realizate prin menținerea temperaturii corpului la nivelul potrivit. Vestele de răcire ale INUTEQ pot ajuta lucrătorii din domeniul sănătății să învingă căldura, oricât de solicitant ar fi programul.

Sute de doctori și asistenți medicali ce își desfășoară activitatea la terapie intensivă o fac cu greu pentru a ajuta la salvarea și protejarea vieților. Echipamentul de protecție pe care trebuie să-l poarte poate fi adesea un precursor al stresului termic și al epuizării. Vestele noastre inovatoare de răcire, care sunt purtate de sportivi competitivi și muncitori în construcții de mulți ani, sunt acum investite în furnizorii de asistență medicală de renume din întreaga lume.

Ajutați-vă angajații din domeniul sănătății să rămână într-o stare confortabilă rece

INUTEQ PAC este o tehnologie de răcire revoluționară de care lucrătorii din domeniul sănătății profită acum – lucru pe care doar sportivii olimpici și sportivii îl foloseau până acum câțiva ani.

Biomaterialul PCM (Phase Change Material) vine pentru 5 temperaturi diferite: 6.5°C, 15°C (temperaturi scăzute utilizate în principal după răniri sau ca răcire pre-post pentru sportivi), 21°C, 24°C și 29°C. Medicii, asistenții medicali și alți profesioniști din domeniul sănătății din spitale pot experimenta temperaturi diferite pentru a se potrivi cerințelor specifice postului. O asistentă medicală care lucrează cu pacienți cu coronavirus în terapie intensivă, de exemplu, poate necesita o anumită temperatură care să fie setată pe vesta de răcire, spre deosebire de un angajat din domeniul sănătății care are în responsabilitate pacienții generici din întregul spital.

Tehnologia noastră inovatoare de schimbare de fază oferă o căldură latentă ridicată – aceasta este ideală pentru utilizare în aplicații specifice de gestionare termică. Oferim singurele veste de răcire PCM certificate 100% USDA și înregistrate REACH de pe piață, oferind lucrătorilor din domeniul sănătății nu numai temperaturi răcoroase ale corpului pentru a vă ajuta să vă concentrați mai mult și să rămâneți productivi, ci și alte avantaje notabile:

  • Stabilitate pe termen lung
  • Manevrare mai sigură
  • Siguranță îmbunătățită împotriva incendierii
  • Capacități mari de căldură latentă
  • Fabricat numai din materiale reciclabile

Furnizorii de servicii medicale care au folosit PCM CoolOver nostru unic cu tehnologie PCM biomaterial au raportat că membrii personalului lor au rămas confortabili pe tot parcursul zilei și nopții, cu temperaturi care s-au simțit destul de naturale pe piele și corp.

Avem mare grijă să proiectăm fiecare vesta de răcire pentru asistență medicală, astfel încât să nu dăunăm pielii în niciun fel sau să o expunem la efecte nedorite, cum ar fi deteriorarea țesuturilor, degerături sau disconfort general.

Utilizarea vestei PCM Cooling este la fel de simplă ca:

Activarea PCM CoolOver este simplă – Pune vesta într-un frigider, congelator sau apă cu gheață. Alternativ, o puteți păstra la o temperatură cu 3 ° C mai scăzută decât temperatura PCM până când devine complet solidă.

Gata de utilizare – Purtați vesta de răcire direct peste articolul vestimentar funcțional și sub îmbrăcăminte.

Bucurați-vă de răcire instantanee și constantă – Puneți-vă îmbrăcămintea și bucurați-vă de un efect de răcire constant la temperatura dorită, de ex. 21 ° C, timp de până la 3 ore sau mai mult.

De exemplu, pacienților cu SM le place vesta Bodycool Smart pentru activitățile lor în aer liber, deoarece vesta de răcire oferă un mod foarte natural de răcire. Pur și simplu puneți apă de la robinet în interiorul vestei de răcire și aceasta va începe să vă răcească corpul imediat. Este o vestă confortabilă, la modă și ușoară, concepută pentru a vă ajuta să vă răcoriți în aer liber. Iar vesta este 100% USCATĂ în interior și în exterior. În funcție de temperatură și umiditate, efectul de răcire poate dura de la 8 ore până la 3 zile.