Motociclism

Plimbare vara!

Chiar dacă condusul motocicletei poate fi foarte interesant și aventuros în sezonul de iarnă, practic toți motocicliștii așteaptă cu nerăbdare acele plimbări lungi și calde de vară cu anturajul lor – cu soarele bătând asupra lor, călătorind pe drumuri uscate și deschise de dimineață până la apus.

Cu toate acestea, pe cât de dedicați și persistenți pot fi motocicliștii în desfășurarea „ritualurilor” în timpul sezonului estival, temperaturile arzătoare pot începe să îi afecteze, mai ales că trebuie să poarte echipament de protecție adecvat.

Stresul termic este ceva care se poate dovedi foarte periculos atunci când călătoriți cu două roți – fie pe drumuri goale care se întind la nesfârșit, fie în zone urbane aglomerate. Temperaturile de vară și nivelurile de umiditate vă pot împiedica adesea capacitatea corpului de a disipa excesul de căldură suficient de repede, făcându-vă mai puțin eficient ca motociclist. Din păcate, mulți motocicliști au învățat acest lucru în modul dificil după ce au ajuns într-un accident, totul din cauza epuizării căldurii.

Nu fi acel motociclist!

Vesta de răcire prin evaporare INUTEQ-DRY® folosește o tehnologie revoluționară de răcire a corpului, care poate menține motocicliștii într-o stare rece și confortabilă, făcându-i mai concentrați și mai siguri.

Această vesta de răcire prin evaporare DRY se poate spăla la mașină și are proprietăți antibacteriene pentru a vă menține răcoros și a vă simți în siguranță și încrezător pe tot parcursul călătoriei. Vesta noastră de răcire unică a fost proiectată special pentru mediile în care răcirea este foarte solicitată, dar resursele sunt fie rare, fie limitate. Soluția de răcire uscată folosește nu mai mult de 600 ml de apă pentru maximum 1-3 zile de răcire. Este necesară o activare simplă o singură dată, umplând vesta de răcire prin evaporare cu apă obișnuită de la robinet și astfel bucurându-se de un efect de răcire imediat și durabil.

Protejați-vă la temperaturi de până la 40 ° C, cu niveluri de umiditate scăzute-medii. Cu cât este mai aerisit, cu atât vesta de răcire prin evaporare funcționeaza mai bine pentru motocicliști.

Dacă vă gândiți la asta, este un mod foarte practic, convenabil și rentabil de a rămâne proaspăt și răcoros, bucurându-vă si de plimbări în timpul zilelor de vara.

De ce aveți nevoie de echipament suplimentar, cum ar fi vestele de răcire pentru plimbările cu motocicleta

Pe cât de distractiv și interesant este mersul pe bicicletă pe drumul deschis, temperaturile extreme pot da senzația unui uscător de păr uriaș care vă suflă. Acest lucru se poate dovedi a fi destul de periculos, deoarece chiar și semnele inițiale ale unei insolații vă pot afecta abilitățile de luare a deciziilor și vă pot afecta în mod negativ abilitățile atunci când vine vorba de mersul cu bicicleta în siguranță.

Dacă nu luați măsurile de precauție necesare, este posibil să vă puneți în pericol siguranța, precum și a celorlalți. Acest lucru nu este necesar și puteți combate cu ușurință căldura purtând îmbrăcămintea de răcire INUTEQ potrivită. Studiile științifice au demonstrat că activitățile recreative în perioadele calde și umede pot avea un efect nedorit asupra nivelurilor de siguranță, sănătate și concentrație – și că cea mai bună „zonă de confort” pentru astfel de activități este în jur de 22 ° C.

Vestele noastre de răcire prin evaporare sunt atât de eficiente încât au fost utilizate mulți ani în cursele profesionale cu motociclete, motocross și ciclism. Vestele răcesc o suprafață mare a corpului și, în timp ce sunteți pe motocicletă, abia observați că aveți ceva în plus. Astăzi, motocicliștii profesioniști și de agrement poartă veste de răcire INUTEQ pentru motocicliști, deoarece funcționează remarcabil de bine la niveluri de umiditate scăzute-moderate și la temperaturi ambientale de până la 40 ° C. Cu cât călătoriți mai repede, cu atât există mai mult flux de aer în jurul vestei și cu atât este mai bună răcirea.

Toate vestele noastre de răcire pentru plimbările cu motocicleta sunt foarte ușor de utilizat și refolosit. Se pot spăla la mașină și pot oferi o răcire cu până la 15 ° C sub temperatura mediului ambiant. Vestele de răcire INUTEQ’S H20® sunt o alternativă excelentă cu țesătura de răcire cu absorbție superioară, care ambele oferă o răcire excelentă pe bază de evaporare și prețuri economice. Ca și în cazul vestelor de răcire prin evaporare DRY, vesta de răcire H20® poate fi activată și prin înmuierea în apă timp de până la două minute și stoarcerea ușoară a excesului de apă înainte de a o purta.

În funcție de nivelurile de umiditate și de fluxul de aer, vă puteți bucura oriunde între 2-8 ore de răcire a corpului în timp ce călătoriți pe două roți. Cu cât este mai mult flux de aer, cu atât veți experimenta mai multă răcire. Bucurați-vă de 15 ° C sub temperatura ambiantă de răcire de fiecare dată când vă propuneți să va plimbați pe două roți.

Fiecare vestă de răcire H20® se poate spăla la mașină și este anti-bacteriană, dezvoltată cu o căptușeală unică hidrofugă pentru a vă menține o stare plăcută, uscată și confortabilă atâta timp cât o purtați. În plus, este, de asemenea, proiectat să reziste cu ușurință la temperaturi de până la 40 ° C.

Călătorește ca vântul, cu vesta de răcire INUTEQ

A merge cu motocicleta în perioadele calde și umede nu este atât de rău odată ce ați luat măsurile de precauție corecte. Pe lângă purtarea echipamentului potrivit, a fi hidratat corespunzător și a purta îmbrăcăminte de răcire inovatoare sub echipament, precum veste de răcire prin evaporare ale INUTEQ, înseamnă că nu aveți de ce să vă îngrijorați de absolut nimic.

Căldura nu vă va ajunge niciodată sau nu vă va determina să vă pierdeți concentrarea atunci când evaluați condițiile de trafic și alte elemente de pe drum.