Siguranță industrială / La locul de muncă

Pentru bărbații și femeile dure la locul de muncă care trebuie să își mențină capul rece

Pentru bărbați și femei „la serviciu”, orice fel de muncă în aer liber nu este doar o provocare fizică, ci necesită și măsuri inteligente și pricepute, deoarece chiar și cei mai apți dintre lucrători vor simți impactul vremii calde cu niveluri de umiditate destul de ridicate .

Pentru lucrătorii în aer liber, acest lucru poate fi deosebit de dificil, deoarece cerințele muncii zilnice le impun să lucreze în medii urbane calde și umede, unde „factorul de căldură” este de fapt agravat de trafic, clădiri și de ceea ce vă înconjoară.

Bărbații aflați la locul de muncă, cum ar fi polițiști, militari, muncitori în construcții, pompieri, muncitori feroviari, mineri, etc. prezintă un risc mai mare de a suferi din pricina căldurii și epuizare extremă, deoarece corpul lor face un efort considerabil a-i menține la o temperatură favorabilă.

Dar ești norocos – cu vestele de răcire inovatoare INUTEQ și alte articole de îmbrăcăminte de răcire, nu numai că poți combate căldura, dar și se pot elimina neplăcerile, cum ar fi mâinile transpirate și amețelile datorate muncii lungi la soare – ceva ce poate reprezenta un risc serios nu numai pentru propria bunăstare, ci și pentru colegii de muncă și chiar pentru publicul larg.

Produsele INUTEQ se mândresc cu tehnologii de răcire unice, care vă pot ajuta să vă mențineți capul și corpul răcite în căldură extremă. Înțelegem cum profesioniștii ca dvs. se pot adapta pentru anumite locuri de muncă – locuri de muncă pe care alți oameni refuză să le facă sau pur și simplu nu au competențele și abilitățile de a le face.

Ne iubim soldații și am creat tehnologii și îmbrăcăminte de răcire pentru a vă asigura că vă puteți îndeplini în siguranță treaba de la început până la sfârșit, fără să vă faceți griji vreodată de epuizarea cauzată de căldură.

Când mercurul crește, greul începe!

Este inevitabil – vor veni verile și odată cu acestea vor apărea temperaturile mari. Un val de căldură va izbucni la un moment dat, pe măsură ce canalele de știri și articolele online se inundă cu idei despre cum să rămâi rece. Cu toate acestea, majoritatea acestor sfaturi și idei implică să rămâneți în interior și să găsiți locuri interesante pentru a vă petrece timpul, cum ar fi casa sau biroul dvs. sau chiar mall-uri și cinematografe – locuri care sunt plăcute și reci, datorită aerului condiționat.

Acesta este un sfat perfect sănătos pentru oamenii obișnuiți, dar ce se întâmplă cu oamenii muncitori „duri și tari”, să zicem, din sectorul apărării sau al construcțiilor, care trebuie să traverseze tot felul de terenuri sub soare și să lucreze într-o varietate de condiții, inclusiv căldură puternică?

Dacă sunteți un lucrător în aer liber, atunci știți deja provocările care apar ca parte a postului. Luarea pauzelor pentru a merge într-o cameră cu aer condiționat nu este cu siguranță o opțiune, deoarece nu numai că va înceta productivitatea, dar vă va îmbolnăvi grav din cauza tranziției dintre temperaturile calde și cele reci.

INUTEQ vă oferă o gamă largă de tehnologii de răcire care își fac treaba.

Nici o modalitate mai bună de a combate căldura.

Chiar dacă există o serie de măsuri pe care le puteți lua pentru a vă răcori în aer liber, nimic nu vă menține temperatura corpului sub control și capul rece ca tehnologiile de răcire INUTEQ.